4 november 2014

TIPS - SERIER


The Vampire Diaries
Jag tröttnar aldrig på denna serie. Fast jag tror om Elena och Stefan blir tillsammans kommer jag vara så arg så jag inte ser på serien mera. Hörs det att jag är ett Damon fan? Ja-a, han är nog min favoritperson i serien. (Varning för spoiler) Prova gissa om jag var glad när Damon kom tillbaka? Aaaah, bästa som hänt i hela serien. Jag ger VD 5/5 poäng!

Arrow
Denna serien är otroligt bra, den innehåller för det mesta action. I denna serie är nog huvudpersonen Oliver min favorit. Jag ger Arrow 4/5 poäng!

One Tree Hill
Denna serie har funnits länge, och har även slutat att produceras. Efter säkert fjärde gången jag kollar igenom serien, är den fortfarande lika bra. Visst, det kan vara tråkigt ibland men det är ju alla serier. Jag börjar kunna många repliker i serien, och jag vet ungefär vad som kommer hända och så vidare. Här är mina favoritpersoner Quinn och Clay. Jag ger OTH 4/5 poäng!

Teen Wolf
Min favoritperson i den serie är Styles. Denna serie gillade jag inte först, men den blir bara bättre och bättre. Jag tyckte att den var tråkig men det är den absolut inte nu. Fast de skulle ju kunnat göra dem snyggare när de är varulvar, de är så fruktansvärt fula då, haha! Jag ger TW 5/5 poäng!

The 100
Denna serie har jag börjat se nyligen och jag har bara sett några avsnitt. Jag gillade den här serien redan från första avsnittet. Kommer absolut fortsätta titta på serien. Här har jag inte någon favoritperson faktsikt! Jag ger The 100 5/5 poäng!

Tyrant
Denna serie har jag också börjat titta på nyligen, men än så länge har den varit bra. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här serien, för ibland är den riktigt bra men ibland är den såå tråkig. Här har jag inte heller någon favoritperson. Jag ger Tyrant 4/5 poäng!

Pretty Little Liars
Jag tycker denna serie skulle kunna ta slut någon gång, men jag är så nyfiken på vem ''A'' är så jag kan inte sluta titta. Faast serien är nog bra och spännande. Min favoritperson i denna serie är nog Aria, gillar hennes stil så mycket! Jag ger PLL 4/5 poäng!

Dessa är bara en bråkdel av alla serier jag tittat på. Tror nog att ni har hört talas om de flesta men ni kanske fick lite tips på serier ni kunde se på. Några andra serier jag tittat/tittar på; Revenge, Desperate Housewives, 90210, Grey's Anatomy, Gossip Girl, New girl, Hart of Dixie. Ja-a och det här är bara de jag kom på nu, det finns nog ett par till, hehe!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar